Gastenboek

Hieronder een aantal quotes uit ons gastenboek...

"Samen met onze twee kleine kindjes en opa en oma hebben we hier een heerlijk weekje doorgebracht! We hadden erg geluk met het weer en hebben dus veel buiten gezeten. De omheining aan de waterkant is ideaal, net zoals de steiger waar we de boot prima konden leggen. Verder heel fijn dat het een compleet aangekleed huis is, ook met kinderspullen erbij"

"Even een zeer positieve reactie op een heerlijke week in jullie villa. Wat een compleet huis met een fantastische ligging. We hebben het geweldig naar onze zin gehad"

"Door de overvolle boekenkasten hoefden we ons hier niet te vervelen tijdens de regen. De eerste week hebben we veel gezeild, gezwommen, in een bootje (leuk voor de kinderen!) weggeweest. Met vrienden een dagje op stap. We hebben genoten!"

"We hebben 14 dagen erg genoten van dit huis. We hadden zelf een boot bij ons en we zijn vaak wezen varen. En onze jongste vond het echt geweldig dat wij het "zwembad" in de tuin hadden. Hij is er ook het meeste van ons in geweest. En doordat het af en toe regende zijn de hortensia's ook heel mooi gebleven. Echt schitterend!"

"Heel erg bedankt! We hebben met veel plezier hier een week doorgebracht. Ook was het erg leuk dat we er een bootje bij gehuurd hadden. We hebben veel gevaren. We hadden erg veel geluk dat het heel lekker weer was. Nogmaals heel erg bedankt en misschien tot een volgende keer! :-) "

"Een week lang genoten van het weer, de omgeving, het huis en de gehuurde boot. We hebben een dagtocht gemaakt via de jachthaven Sneekerhof door de weilanden en tussen de koeien richting Sneek. Daarna via de witte Brekken terug naar Sneekermeer en door het Hearregat via de Saltpoel terug. Het motertje heeft deze dag flink gewerkt en wij hebben ons relaxed laten meedeinen."

"We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor het ter beschikking stellen van jullie huis en tuin. Fijn was dat jullie huis ook lekker centraal ligt en dat het ook een fijne tuin direct aan het water heeft. We hebben echt genoten! Ook voor de kids was de vakantie geslaagd! Friesland is super en we gaan daar ongetwijfeld vaker naar toe. Wie weet mogen we nog een keer gebruik maken van jullie huis."

"Wat een heerlijk huis, niet alleen voor kleine kinderen met alles wat maar wenselijk is, maar ook voor ons allen, want met regenachtig weer is het ook heerlijk om lekker lui onderuitgezakt op de bank een filmpje te kijken."

"Ook wij hebben hier twee heerlijke weken gehad. We hadden onze eigen boot mee, die hier prima kan liggen. Dit gaf ook de kans om er wat aan te klussen zo nu en dan (super handig dat stopcontact op de steiger). Paar keer lekker gevaren. Verder uiteraard genoten van de tuin waar onze kinderen van 2 en 3 jaar superveilig konden spelen. Het huis is ook heerlijk. Alles is er, we hebben werkelijk niets gemist. Superschoon vonden we het ook. Veel speelgoed en films en boekjes voor minder mooi weer-momenten. Scheepvaartmuseum en modelspoorbaanmuseum in Sneek zijn wat ons betreft aanraders, ook voor kinderen erg leuk. Kortom, een heerlijke vakantie die voorbij vloog! We vertellen het bestaan van deze plek zeker door!"

"De week is omgevlogen! Wat een pracht huis + tuin! De mannen konden perfect vissen op de steigers en voor de kindjes was het ook dik voor elkaar! We zeiden tegen elkaar dat we hier wel zouden kunnen wonen!"

"Wat een genieten hier (onthaasten). Mooi huis, erg schoon, fijne tuin. Tot volgend jaar!"

"In jullie toko zit zo veel meer dan dat we konden hopen. Prima. We hadden een bootje gehuurd. Wat een feest. Echt de moeite waard."

"Een fijn huis met een prachtige ligging. Alles heel compleet: we grepen nooit mis! We troffen het huis erg schoon aan. Tot de volgende keer!"

"Top huis! Wij hebben genoten van Terherne en jullie mooie locatie. Zwembad voor de deur! Graag tot een volgende keer! It geat on! It sil heve!"

"Voor de kinderen is Terherne een erg leuk dorp. De Kameleonboerderij en het eiland met de rondvaart waren zeer geslaagd. Ook deze villa aan het water is zeer veilig met het hek en poortje met slot. Erg fijn! Voor de kinderen ook leuk dat er kinder DVD's in huis waren. Vooral Barbapapa is veel gekeken. Al met al een zeer geslaagde vakantie en aan te bevelen bij andere gezinnen met en zonder kinderen."

"Wij hebben twee weken gezeild en gesurft, waarbij dit huisje ideaal was. Met de boot voor de deur en zo op het meer was het werkelijk genieten. Leuk huisje met ontspannende tuin, ook een aantal leuke filmavonden gehad. Kortom genieten!"