Verhuur van sloep bij Villa Overstag

Wanneer u gebruik maakt van Villa Overstag kunt u er tevens voor kiezen om er een stille elektrosloep bij te huren. Dit scheelt u een hoop gesleep met uw eigen boot. De sloep ligt al klaar in de achtertuin van Villa Overstag en zijn klaar voor gebruik. U hoeft deze dus ook niet meer ergens anders op te halen.

Sloep "Ties"

De klassieke sloep met de naam "Ties" is een sloep van het Nederlandse merk "Liberty". De sloep is voorzien van een sterke elektromotor en een zwaar accupakket welke voldoende stroom geven om de hele dag te kunnen varen. Op de steiger is een oplaadpunt aanwezig, dus 's ochtends is de boot altijd weer helemaal opgeladen. U hoeft dus ook geen benzine te tanken. Kosten van het stroomverbruik op de eigen steiger zijn bij de huur inbegrepen. Besturing van de sloep en bediening van de motor gebeurt via de stuurconsole. Met deze sloep kunt u met maximaal 6 personen in alle rust van de Friese wateren genieten. Voor het gebruik van deze sloep is geen vaarbewijs nodig. Op de sloep kan een groot zonnebed worden gemaakt. De sloep is voorzien van een anker en zwemtrap dus vormt ook een perfect platform om te gaan zwemmen in het buitenwater.
De sloep is voorzien van een cabriokap (en aangeritst kuipzeil), waardoor u lekker uit de wind kunt zitten. De sloep is goed onderhouden en beschikt over een uitgebreide inventaris.

Technische gegevens:
Merk: Liberty
Lengte: 470 cm
Breedte: 175 cm
Doorvaarhoogte: 80 cm
Diepgang: 35 cm
Maximaal aantal personen volgens CE keuring: 6 volwassenen


Voorin heeft u een rondzit voor 5/6 personen die ook om te bouwen is naar een comfortabel (uitneembaar) zonnedek. In de punt heeft u een ruime opbergruimte. Tevens heeft de sloep heerlijke rugkussens rondom. Midscheeps heeft u twee ruime opbergvakken. Achter is een brede zitbank waar twee personen comfortabel kunnen zitten. De sloep heeft een zelflozende kuip, wat betekent dat het regenwater uit de sloep loopt zonder dat u hoeft te hozen. Voorin de sloep heeft u ook nog een heel handig ankerluik. Door de opstapjes is het erg makkelijk in en uit te stappen. De sloep is voorzien van een 24-volt aansluiting voor het aansluiten van een GPS of andere elektrische apparaten.
Sloep "Ties" kan bij Villa Overstag gehuurd worden voor 350 euro per week (incl. stroomverbruik). Daarnaast dient een borg van 150 euro te worden voldaan.De sloep is verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid. U bent zelf aansprakelijk voor eventuele schade aan de sloep en/of motor. Na afloop dient u de sloep weer netjes achter te laten. Aangezien we de sloep graag in goede staat willen houden, wordt deze alleen verhuurd aan mensen met enige ervaring op het water.

Kano en Surfplanken

Tijdens uw vakantie in de Villa Overstag kunt u gratis gebruik maken van een kano en surfplanken.